Ainul Mardheeyah's FotoPage
baby
By: abu ain and ummu ain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Nov-2009 07:28 Email | Share | | Bookmark
test edit gambar ain

 


Wednesday, 28-Nov-2007 20:14 Email | Share | | Bookmark
Kamera Baru

abi yang best
close up - ain -
ain @ opis abi .. tgh main masak2 sementara tunggu umi
24 Nov 2007, Pembukaan AEON Bukit Tinggi, Klang... abi n umi pegi jenjalan duorang jek.. tak bawak ain.. huhu... ain ikut tok & wan gi jenjalan... heheh... umi sempat sambar sebiji camera Canon Ixus 70 yang ade offer ari tuh.. heheh....

This is the first 3 picture untuk merasmikan kamera tersebut... hehehe...(seb baik tak leh guna kamera tuh amek gambo the camera itself... )


Tuesday, 26-Dec-2006 23:43 Email | Share | | Bookmark
My First Vacation @ Kuching, Sarawak

with ummi
@ gua angin
7 month
View all 10 photos...
Cuti-cuti Malaysia... ngan abi,ummi, tok, wan, nek long & moyang. Siapa sangka vacation nih yang terakhir bersama moyang...

Kaki ain masih bercast lagik time ni.. hehe..


Tuesday, 24-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
My First Eid Fitri

lepas solat eid
with wan & tok
achik, ummi, wan, tok, abi & ayah ngah
View all 4 photos...
i'm 5 months now!

and this is my first Eid Fitri celebration! Hamdallah...

selesai solat eid, kami balik Melaka, then terus ke Baling.. huhu.. penatnye!!


Saturday, 13-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
aqiqah

with moyang loyah
tahlil - lead by imam isron
jemputan
View all 24 photos...
hari ni besday abi plak... yeay.. we are the may family... ari ni gak datuk organize kan majlis aqiqah untuk cucu sulung dia nih...

sidi dari baling tadapat datang, sidi dah tak larat nak travel jauh2 nih... last week sidi dah datang n tahnik kan ain.. kira ok la tuh kan ... siti jek datang ngan pakcik im.... memula mak lang has nak datang skali, tapi dia kena pi kursus plak... mak long bidah& paklong fazrul & abg farihin pung ade sama... syiok nyer.. ade geng!! mak teh plak, abi pi amek kat sekolah dia kat sg manggis...tok ndak budin & famili pung datang jugak dari klang...

moyang baba & loyah, nek long uteh & famili, tok ngah yak & family, nek cik meah & famili dari melaka pung datang... tok lang munah & famili datang dari shah alam pun ade... moyang limah tadapat datang..
tadde orang nak bawak dia dari penang nun..

kawan2 abi dari al-farabi pung ramai yang datang... kawan2 umi jek tadde.. tappe la..
kawan2 umi dah ramai datang sepanjang minggu lepas
kawan2 datuk & wan pung ramai jugak yang datang.. ain dapat banyak hadiah ari ni ... hihih


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net